Ostar och delikatesser

Vår ostdisk är vår stolthet! Vi älskar ost helt enkelt, och annat som är extra gott och gör vardagen lite extra festlig. En bit ost före maten kan piffa upp vilken tisdag som helst och en ostbricka på festen gör gästerna extra glada. Ost till frukost äter de flesta men vi menar att alla måltider blir lite bättre med ost till! Korvar, skinkor och oliver passar bra till både picknicken och fredagsmyset. Välkommen in och låt dig frestas!

Festbricka!

Ska du ha fest? Vi gör gärna en ostbricka eller en hel buffé som passar till såväl bröllopsfesten som 50-årskalaset. Ostar, korvar, kallskuret, bröd och olika sallader. Ring för förslag!

Ostprovning

Vill du veta mer om ost? Då kan du gå på en av våra ostprovningar. Just nu finns inget planerat datum men du kan alltid ringa oss och fråga eller så drar du ihop ett eget gäng så kan ni beställa en egen provning. Minst 10 personer behövs och det kostar 150 kr per person.

Ostlåda

Den perfekta julklappen eller presenten!Våra ost och delikatesslådor är populära och passar till de flesta. Du kan själv välja innehåll eller så plockar vi ihop en god blandning åt dig. Pris från 300 kr. Beställ gärna i förväg. Tel 0671 30002.