Ostar och delikatesser från när och fjärran

Ostar och delikatesser

Vår ostdisk är vår stolthet! Vi älskar ost helt enkelt, och annat som är extra gott och gör vardagen lite extra festlig. En bit ost före maten kan piffa upp vilken tisdag som helst och en ostbricka på festen gör gästerna extra glada. Ost till frukost äter de flesta men vi menar att alla måltider blir lite bättre med ost till! Korvar, skinkor och oliver passar bra till både picknicken och fredagsmyset. Välkommen in och låt dig frestas!

Festbricka!

Ska du ha fest?

Vi gör gärna en ostbricka eller buffé som passar såväl bröllopsfesten som 50-årskalaset. Vi gör tre varianter av festbricka, ostbrickan för det lilla sällskapet ( från fyra personer och uppåt ) mellan buffé och stor buffé för det större sällskapet ( 10 till 100 personer). Ostbrickan eller buffén hämtas här hos oss men vi kan även ordna med leverans. Beställ minst 48 timmar innan. Du får en bekräftelse när vi mottagit din beställning.


Läs mer


Beställ nu

Ostprovning

Vill du veta mer om ost? Eller bara ha en trevlig kväll med dina vänner? Då kan du boka en av våra ostprovningar. Just nu finns inget planerat datum men du kan alltid fråga oss eller dra ihop ett eget gäng så kan du beställa en egen provning.

Ni behöver vara minst 10 personer och då kostar det 150 kr per person om provningen sker hos oss. Vill du hellre att vi kommer till dig så är priset 200 kr per person. I priset ingår 6 olika ostar, marmelad och bröd. Dryck fixar ni själva men vi tipsar gärna om vad som passar till.

Beställ här eller ring. Tel nr 0671 30002.

Norråkershandel Ostprovning

Beställ nu

Ostlåda

Den perfekta presenten eller julklappen! Våra ost och delikatesslådor är omtyckta och passar de flesta. Du kan själv välja innehåll om du vill eller så plockar vi ihop en god blandning till dig. Pris från 350 kr. Ostlådan hämtas i butiken men vill du ha den levererad så försöker vi såklart lösa det. Beställ här eller ring. Tel nr 0671 30002.

  • Ostlåda 350 kr innehåller 5-6 ostar.
  • Ostlåda 450 kr innehåller 6 ostar, kex och marmelad.
  • Ostlåda 600 kr innehåller 8 ostar, salami, kex och marmelad.
  • Ostlåda 1000 kr innehåller 10 ostar, 2 marmelader, salami, kex, glögg.


Beställ nu


Läs mer