Hej

Det är vi som äger och driver Norråkers Handel.

Vad roligt att du hittat till oss!

Norråkers Handel öppnade 2005 efter att Konsum bestämt sig för att inte längre driva butiken i Norråker.

Så detta har varit lanthandel långt före vår tid och vi är glada över att vi nu får driva den vidare och vi hoppas på många år som lanthandlare här i byn.

Ida och Johannes Collin

Kåsa Norråkershandel
Kåsa Norråkershandel

Norråker & vi

Vi har alltid känt oss mest hemma i Norråker och när Konsum skulle sälja 2005 tog vi chansen, köpte butiken, flyttade hem och öppnade Norråkers Handel. Det är det bästa vi gjort! Vi är lyckliga över att få bo och jobba där vi trivs som bäst. Och att vara handlare är fantastiskt, att få träffa så många trevliga kunder varje dag och att få jobba med att göra vardagen så bra som vi kan för både oss som bor här och ni som kommer på besök. En butik är ju bara en liten del av ens vardag men ändå en viktig liten del.

Vi är fler här ...

Vi har två anställda, Steffi och Carola. Och just nu jobbar Josefine hos oss också. Utan vår personal kunde vi aldrig klara detta, de är oumbärliga! Dessutom har vi Idas pappa Per-Ingvar som fixar allt som behöver fixas! Och vår Rolf som sköter lagret och hemkörning av mat till äldre. Våra barn Valle och Håkan hjälper också till i butiken lite då och då.