Förra veckan var jag i Nordmaling och berättade om mig och Norråkers Handel för andra företagare, kul!

De ville veta hur vi gör för att överleva och till och med växa när så många andra glesbygdsbutiker lägger ner. Och vad vi gör för speciellt för att få alla de fina utmärkelser vi fått? 

Ja, vad är det vi gör egentligen?! 

Jag tror att det mesta ligger i att vi tycker om det vi gör och att vi har roligt, både tillsammans vi som jobbar och tillsammans med våra kunder. Och att vi tror på det vi gör och tror på landsbygden, tror man på framtiden törs man också satsa. Och på något sätt så är det ändera framåt eller bakåt, att stå still som företag och vara nöjd där man är, det är nästan omöjligt, då kör någon annan om och du hamnar efter. 

Jag brukar också säga att jag förstått att jag själv är viktig. Det är ju jag som leder företaget och på många sätt är jag företaget. Det betyder att jag behöver ha bra självkännedom och veta vad jag är bra och dålig på. Och att jag tar hand om mig själv så att jag kan fortsätta göra det jag är bra på. Och så förstås min personal! Extremt viktig. Och jag har haft den fantastiska turen att ha den bästa personalen, som fortfarande efter tio år trivs och gör ett fantastiskt jobb varje dag. Och då gäller förstås samma sak, att ta hand om sin personal, och göra roliga saker tillsammans! 

Sen berättar jag en massa annat också om vad vi hittar på för att ständigt utvecklas och bli lite bättre på det vi gör men det får du veta en annan gång 🙂 Läs hela inlägget »