Hej

Det är jag som är Ida

Jag äger och driver Norråkers Handel tillsammans med min man Johannes. Jag föddes på midsommar 1979 i Umeå och som ettåring flyttade jag hit till Norråker, mamma Elsa kommer från byn och pappa Per-Ingvar kommer från Lillviken på andra sidan kulla.
Jag tycker om att vara i min butik och har det mycket trevligt här med mina kära anställda, som är de bästa! Jag tycker också om att prata med kunderna, vi har ju en hemtrevlig stämning här i butiken eftersom vi alla känner varandra mer eller mindre. Och för att vi har så trevliga kunder. Det är ett bra ställe att vara chef på och jag känner mig lyckligt lottad!
Jag tycker det är roligt och viktigt att ha det fint här i butiken, både rent och städat, ordning och reda och fint på hyllorna. Allt för att det ska vara trevligt för kunden att handla. Jag vill att hela upplevelsen ska vara positiv, allt från att hitta det man behöver, bli trevligt bemött och att det är fint för ögat.
När jag inte är i Butiken vill jag helst vara med Johannes och barnen, Valle och Håkan. Vi tycker om att var ute på äventyr stora som små. På vintern blir det mycket skid- och slädåkning med våra siberian huskys och på sommarn vill vi bada och åka båt.  Att resa kort som långt är alltid roligt plus att man kommer hem med nya ideér och ny kraft.

Ändå är det bäst när man fåra vara hemma i Norråker!
Vi ses i butiken!