Hej

Det är jag som är Johannes

Jag var inte gammal när jag bestämde mig för att flytta till Norråker, beslutet togs under ett av alla sommarloven som jag tillbringade här som liten.
Jag är född och uppvuxen i Norrtälje men har alltid haft både släkt och hjärtat i Norråker, Norråker har alltid varit mitt hem. Varje sommar åkte jag upp till mormor Bojan Norström och tillbringade mitt skollov på Tjädernäset. Körkortet löste många problem, med egen bil kunde jag ta mig upp hur ofta jag ville och det blev ofta, gärna ett par gånger i månaden.
2001 träffade jag Ida, eller, vi hade ju naturligtvis känt varandra sen tidigare, en så där sju år ungefär. Ida kommer ju från byn.
Jag flyttade till Umeå där Ida pluggade och ett år senare flyttade vi till Östersund. Vi bodde drygt ett år i Östersund. Båda städerna var toppentrevliga men ingen av dem slår Norråker.
Jag är inte i butiken varje dag och det beror på att jag tar tar hand om och renoverar våra hus som vi hyr ut till övernattande gäster. Vill du se mer om vad jag gör när jag inte är i butiken kan du gå in på www.basecampnorraker.se