I den riktiga butiken

Här hittar du allt det du behöver plus en hel del du inte visste att du behöver. Vi har ett brett sortiment av livsmedel och är det något du saknar så säg bara till så ska vi försöka ordna det. Vi gillar lokalproducerat! En lokal leverantör är Vålåhöjdens bär som gör de godaste drycker, marmelader, sylter m.m av sina bär plockade runt Hoting.
Vi har även Cilla och Tobbes vedugnsgräddade tunnbröd från Skirsjö Gård utanför Hoting. Dessutom säljer vi deras fantastiska nötkött från ungdjur som går på naturbete med fantastisk utsikt! Charkvaror tar vi i övrigt från Norrländska Nyhlens/Hugossons med köttleverantörer i vår närhet och från Fjällchark som har sin produktion i Hammerdal och Själevad, nära Örnsköldsvik. Vi har förstås parmaskinka, salami och andra goda korvar från Italien och Frankrike också. Men det mesta väljer vi lokalt för att stödja vår bygd och våra bönder och för att det är bra för miljön.
Förutom det som är gott att äta har vi även sånt som är fint att titta på. Det är hantverk från byn, vackra garner, fransk keramik, tyger från sri Lanka, smide från Bengt och Lotta. Ja listan kan göras lång, du måste komma och titta själv! Öppet: Vardagar 10-18, Lördagar 10-14
RSS
Follow by Email
Instagram
Norråkers-Handel_logos-br-Logo

”Tack för att du kontaktar oss! Du får snart en bekräftelse på att vi mottagit din beställning.”

Det finns:

  • Kaffe
  • Te
  • Nybakade Wienerbröd, bullar m.m.

 

Är du hungrig finns det även:

  • varma och kalla mackor
  • paninis
  • vår egen paj.

Europeiska jordbruksfonden

Varje land inom EU tar fram ett landsbygdsprogram som ska
bidra till landsbygdsutveckling.
Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling
kan ibland kallas för landsbygdsfonden.

Placera din beställning